Fornøyde kunder

Fornøyde kunder er viktig for oss. Her kan du lese noen omtaler.

Kunders evalueringer (Mittanbud)

Vi fikk hjelp av Exaltis til å sette opp stillas på en gavlvegg som skulle males. De møtte opp som avtalt, monterte stillaset fort og effektivt og demonterte igjen etter 14 dager. Prisen var bra, og vi vil absolutt anbefale Exaltis til andre.

Camilla Sundbakken

«Fikk satt opp stillas til å male huset i 3 uker. Exaltis tok nøye målinger, sjekket opp og gav en god pris på anbudet. Jobben med å sette opp ble også gjort raskt og effektivt av svært hyggelige og proffe folk. Selve stilaset har også vært trygt og godt å jobbe i, og er satt opp slik at det var lett å komme til over alt på huset på stabile plattformer. Kommer til å benytte meg av Exaltis igjen om jeg skal ha stilas og anbefaler dem gjerne til andre.

Alexander Fjellestad

Jeg er svært fornøyd med jobben som ble utført. Det ble gjort på en grundig og profesjonell måte. Da jeg hadde behov for å endre oppdraget underveis var de fleksible og hjelpsomme og tilpasset seg mine behov på en veldig god måte. Jeg kan varmt anbefale Exaltis AS.

Lars Martin Birkeland

Nice work. Good communication, available, fast and clean work. I can just recommend this company if you need scaffolding!

Thomas Durand

«Levering iht. avtale uten plunder og heft

Glenn Steenberg

Jeg skal leie igjen. Hvis dere trenger referanse, ring meg 90504368. Remi

Bjørn Remi

Veldig ryddig og bra å forholde seg til.

Petter Haug Sandbu

Har du noen prosjekter på gang?

La oss hjelpe deg med å få det gjort!